Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

W1-gebouw, 80.000 m² studentenhuisvesting

80.000 vierkante meter studentenhuisvesting

Eis: Vastgelijmd vinyl en VCT vereisen een uitgebreide voorbereiding van de vloer. De ondervloer moet een hard, stabiel en naadloos oppervlak zijn om de integriteit van het vinyl te garanderen. Bovendien was akoestische onderlaag nodig om de IIC-klasse (Impact Isolation Classification) van de gerenoveerde vloer/plafondconstructie te verhogen.

Oplossing: Jumpax akoestische onderlaag. Een geluiddempend, vrij zwevend, droog nivellerend, snel vloervoorbereidend systeem van de Impacta divisie van Sound Seal.

MIT W1 BUILDING Het W1 gebouw is een meer dan 100 jaar oud gebouw op de MIT campus in Cambridge MA dat gebruikt wordt voor studenten- en personeelshuisvesting. Het gebouw is onlangs gerenoveerd, waarbij het oude interieur van onder tot boven volledig is gestript. Door de ouderdom van het gebouw, de staat van de structurele vloer/plafondconstructie, de intensieve voorbereiding van de vloer en de behoefte aan een akoestisch ondervloersysteem dat geen structuurgeluid veroorzaakt, was Jumpax de perfecte keuze.

Bij een prestigieus project als het MIT is het van groot belang dat alle betrokken partijen nauw met elkaar samenwerken om het project tot een succes te maken. Het MIT project was geen uitzondering; Sound Seal werkte nauw samen met Miller, Dyer, Spears Architects, Shawmut Design & Construction, de hoofdaannemer, en gaf onsite training en ondersteuning aan Contract Flooring, de aannemer/installateurs van de vloerbedekking. Het resultaat is een zeer succesvolle voltooiing van het MIT-project.

"Jumpax is een GEWELDIG product, gemakkelijk te egaliseren en met de hoeveelheid voorbereiding die de vloer nodig heeft, wist ik niet wat anders zo goed zou presteren."
Eric Bickford, Contract Flooring

"Jumpax doodt of dempt het geluid aan de onderkant en we kunnen het over elke soort vloer/ondervloer installeren."
Rick Zantuhos, Contract Flooring

"Je kunt de vloer maar een beperkt aantal keren voorbereiden. Met Jumpax hoef je de vloer niet meer voor te bereiden."
Bob Nardone, Contract Flooring

Wilt u meer informatie? Gebruik dan onderstaand formulier:

* Verplichte velden