Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Unifloor Afbouw Vakdagen 2023 - Vraag hier uw kaarten aan

 

Uitnodiging Afbouw Vakdagen 2023

Wij zijn enthousiast om te kunnen aankondigen dat we aanwezig zullen zijn op de Afbouw Vakdagen op 8 en 9 november! Dit is hét evenement voor alle professionals in de afbouwsector.

Tijdens dit evenement zullen we met trots onze REDU-PANEL presenteren. REDU-PANEL is de perfecte oplossing voor het egaliseren van houten draagvloerconstructies. Niet alleen zorgt REDU-PANEL voor een perfecte egalisatie, maar het biedt ook uitstekende geluidsisolatie op houten draagvloeren, zowel in renovatie als nieuwbouwprojecten.

Met een afmeting van 240 x 60 cm is REDU-PANEL gemakkelijk te verwerken dankzij het unieke conische veer- en groefsysteem. De panelen worden eenvoudig aan elkaar verbonden door middel van lijm, waardoor een stevige en naadloze vloer ontstaat. En het beste van alles, REDU-PANEL kan direct worden belopen!

Ontdek zelf de voordelen die REDU-PANEL te bieden heeft en zorg ervoor dat je langskomt bij onze stand tijdens de Afbouw Vakdagen. Tickets zijn te bestellen via deze link! We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten!