Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Consument - Nu 5 jaar garantie op Jumpax®-assortiment

Consument

Unifloor geeft nu 5 jaar garantie op het gehele Jumpax®-assortiment. Unifloor onderstreept hiermee de bewezen kwaliteit van deze ondervloeren. Na registratie middels een webapp ontvangt de verwerker en eindgebruiker een garantiecertificaat. De Jumpax®-ondervloeren hebben zich al vele jaren lang op alle fronten bewezen. Met de juiste combinatie van topvloer en ondervloer en gelegd volgens de leginstructies, is een hoge kwaliteit gegarandeerd. Dat was al zo, maar Unifloor bevestigt dat nu nog eens door de garantietermijn te geven tot vijf jaar.

De nieuwe stempel, die vanaf nu ook op de ondervloerplaten wordt gedrukt.

Optimale ondersteuning
Om het klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om die hoge kwaliteit te behalen, heeft Unifloor de leginstructie uitgebreid met een duidelijk overzicht van de juiste combinaties van topvloer en ondervloer. Tevens zijn de pictogrammen van de leginstructie nog eens onder de loep genomen en hier en daar aangescherpt en geoptimaliseerd. Daarmee geeft Unifloor optimale duidelijkheid in het keuzetraject en in de uitvoering. Belangrijk in die uitvoering is de onderlaag van PE-folie, zoals Unifloor ook aangeeft in de leginstructie. Verwerkers laten die in de praktijk om diverse redenen nog wel eens achterwege. Dat kan echter tot ernstige schade leiden in zowel de ondervloer als de topvloer.

De aangepaste leginstructie van Jumpax Classic met op de achterkant de aanvullende leginstructies. Klik hier voor een voorbeeld van de nieuwe leginstructie.

Web-applicatie
Unifloor maakt het de verwerker zo gemakkelijk mogelijk om gebruik te maken van deze vijf jaar garantie. Speciaal hiervoor is een webapplicatie ontworpen waarvoor de detaillist zich eenmalig registreert. Na het invullen van de benodigde gegevens en de projectgegevens, stuurt Unifloor automatisch een garantiecertificaat toe. Op dit certificaat staat het waar en wanneer van het project, alsmede de gebruikte ondervloer. De gegevens uit de webapp staan in een eigen database in een beveiligde omgeving. Unifloor verklaart expliciet deze gegevens niet te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Overzicht
De webapplicatie is zo gemaakt dat de detaillist na eenmalige registratie elke keer opnieuw automatisch kan inloggen. Na het inloggen heeft hij zicht op de certificaten die in de loop der tijd aan hem zijn afgegeven. De webapplicatie is geschikt voor computer, tablets en ook telefoons die door middel van een snelkoppeling makkelijk benaderbaar is.