Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

De nieuwe gezichten van Unifloor: Marcel, Kerstin en Ralf

Unifloor groeit en heeft ambitieuze plannen voor de komende jaren. Daardoor zijn er in de afgelopen maanden een drietal nieuwe collega’s begonnen bij Unifloor: Marcel, Kerstin & Ralf.

Net na de zomer is Marcel Mol begonnen als Export Manager bij Unifloor. Door zijn brede internationale ervaring bij onder andere Fetim, Hans Grohe/Cleopatra en Bruynzeel Home Products, is Marcel snel inzetbaar gebleken in onze ondervloerenmarkt. Marcel zal ook op de Domotex Hannover aanwezig zijn.

Ralf is het nieuwe gezicht in Zuid-Duitsland en Oostenrijk en maakt deel uit van Unifloor GmbH. Ook hij is aanwezig op Domotex Hannover. Ralf Dreyer wordt momenteel (verder) opgeleid en begeleid om onze klanten in overwegend Zuid-Duitsland en Oostenrijk van goed advies te kunnen dienen.

En nét begonnen, is de nieuwe marketingspecialist Kerstin Erkens. Zij heeft veel ervaring opgedaan bij diverse (technische) bedrijven en zal de marketing binnen Unifloor samen met Jeanine verder optimaliseren voor aankomend jaar. En we kunnen al wel verklappen dat er een aantal leuke ontwikkelingen gaande zijn. Maar daarover in een volgende nieuwsbrief meer.