Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Heat-Foil: wel warmte, geen geluid

Een van de meest gebruikte producten van Unifloor is Heat-Foil®. Uniek aan dit product is dat het met een dikte van slechts 1,2 mm voldoet aan de 10 dB-eis voor geluidisolatie in combinatie met laminaat of lamelparket op een zand cement vloer.
 
De geringe dikte maakt Heat-Foil® in meerdere opzichten tot een product met zeer hoge prestaties. De geringe dikte draagt onder meer bij aan een zeer lage warmteweerstand (0,014 m².K/W). Heat-Foil® is daardoor zeer goed toepasbaar op betonvloeren voorzien van vloerverwarming.

Hoge stabiliteit
De stabiliteit van deze ondervloer is zeer hoog en de indrukbaarheid minimaal. Heat-Foil® voldoet aan de hoogste eisen die de EPLF stelt aan ondervloeren voor laminaat. Ook hierin speelt de geringe dikte een belangrijke rol. Heat-Foil vormt tevens een adequaat vochtscherm. 

Heat-Foil® is NSG-gecertificeerd (Nederlandse Stichting Geluidshinder) en voldoet daarmee in combinatie met laminaat of lamelparket gegarandeerd aan de 10 dB eis voor geluidisolatie zoals die in veel appartementen geldt. Zoals alle producten van Unifloor is ook Heat-Foil® ontwikkeld met oog voor gebruiksgemak. Het is gemakkelijk uit te rollen en is voorzien van een zelfklevende overlap.