Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Jumpax Acoustic: dé oplossing voor geluidsisolatie van vloeren op houten draagvloeren. Geschikt voor diverse vloerbedekkingen en NSG-gecertificeerd.

We zijn verheugd om onze nieuwste ondervloersysteem te introduceren: de Jumpax Acoustic.

Dit systeem van 18mm tilt de geluidsisolatie op houten draagvloeren naar een hoger niveau met een minimale contactgeluidreductie van 10 dB of meer. Of je nu elastische vloerbedekking, tapijt, PVC klik, laminaat of parket hebt, Jumpax Acoustic biedt een ongeëvenaarde geluidsisolatie.

Maar dat is niet alles. Door de super stabiele en perfect vlakke ondervloer geniet je van een comfortabele en stille leefomgeving. Het is geen verrassing dat Jumpax Acoustic met gemak de NSG-certificering behaalt.

Dit systeem is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een verbeterde geluidsisolatie van hun vloer op een houten draagvloer. Het biedt niet alleen een hoog niveau van geluidsisolatie, maar is ook veelzijdig en geschikt voor bijna alle soorten vloerbedekkingen.

Kies voor Jumpax Acoustic en ervaar het verschil! Je zult versteld staan van de verbeterde leefomgeving die het systeem biedt. Of je nu thuis bent of op kantoor, Jumpax Acoustic biedt een stille omgeving waarin je kunt werken, wonen en ontspannen zonder gestoord te worden door storende geluiden.