Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Jumpax Classic EPD gecertificeerd

Een Environmental Product Declaration (EPD) is een milieubewustzijnverklaring die aangeeft hoe een product presteert op het gebied van milieu-impact. Het is een onafhankelijke en transparante verklaring over de milieueffecten van een product gedurende zijn levenscyclus, van de grondstoffenontginning tot de productie, vervoer, gebruik, afvalbeheer en recyclage.

Een EPD is gebaseerd op internationale normen en bevat informatie over onder andere de milieubelasting van grondstoffen en energiebronnen, afval en emissies naar lucht en water. De informatie in een EPD wordt geverifieerd door een onafhankelijke derde partij en is daarom betrouwbaar en vergelijkbaar tussen verschillende producten.

Het doel van een EPD is om consumenten en bedrijven bewuster te maken van de milieueffecten van producten en hen in staat te stellen geïnformeerde beslissingen te nemen over hun aankopen. EPD's zijn een effectieve manier om de milieuprestaties van producten te verbeteren en bij te dragen aan een meer duurzame en gezonde planeet.

Omdat Unifloor toegewijd  is aan de duurzaamheid van onze producten, streven wij naar transparantie. Daarom beschikken wij over producten die zijn gecertificeerd met een Environmental Product Declaration (EPD), zodat we deze transparantie kunnen realiseren.

De volgende producten hebben een EPD certificaat. Klik op het logo om de certificaat te bekijken.