Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

NIEUW: 5 jaar garantie op Jumpax assortiment

Dat garantie een belangrijk thema is, blijkt wel uit het feit dat er steeds meer fabrikanten op hun topvloer jarenlange garantie geven. Op de Domotex in Hannover presenteert Unifloor een webapplicatie waarmee de detaillist op een eenvoudige manier garantie kan aanvragen op Jumpax® ondervloeren. Het garantiecertificaat wordt automatisch gegenereerd en ook direct naar de klant verstuurd waardoor het slechts beperkte administratieve werkzaamheden vereist en jarenlange zekerheid biedt. 

Vanaf halverwege januari kun je via de volgende link garantie-uniflooronline.nl een garantiecertificaat aanvragen voor al onze Jumpax® producten. Als men zich registreert dan hoeft men een aantal gegevens eenmalig in te vullen en kan men ook eerder aangevraagde certificaten inkijken.

In de komende maanden wordt deze webapplicatie verder uitgebouwd met leginstructies en productinformatie, om u nog beter van dienst te zijn. De garantievoorwaarden en verdere uitleg over de webapplicatie zijn op garantie-uniflooronline.nl te vinden.