Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Redu­-Panel - de beste keuze op houten verdiepingsvloeren

Snellere, lichtere én betere ondervloer

Tienduizenden woningen staan op de nominatie om duurzaam gerenoveerd te worden. Dat is het ideale moment om behalve de schil en installatie, ook de oude houten verdiepingsvloeren aan te pakken. De ondervloer van Unifloor, Redu-Panel, scoort hoog op het gebied van geluiddemping, is uitstekend isolerend en is FSC gecertificeerd.

Van het verkoop klaar maken van panden in de Amsterdamse binnenstad, tot het renoveren van een luxueuze woonboerderij voor een particulier: overal waar houten vloeren minder gehorig moeten worden, bewijst Redu-Panel een goede dienst. Het product bestaat uit een 18 mm P5-spaanplaat en 7 mm softboard,
goed voor 8 dB(A) benedenwaartse geluidsreductie. 

Hoger rendement
“Het is de kunst om geluidsreductie op houten vloeren te creëren met de juiste massa-veerverhouding”, vertelt Robert van Leeuwen, technisch adviseur bij Unifloor. Daarin presteert Redu-Panel optimaal. Maar er zijn nog meer voordelen: “Met een afmeting van 2.400 x 600 mm zijn de platen goed hanteerbaar en dankzij de conische veer en groef rondom, schuiven de platen heel makkelijk in elkaar. Het pakket is slechts 25 mm dik, met ‘maar’ 15 kg/m2 één van de lichtste in zijn soort en dankzij de optelsom van deze kwaliteiten heel snel te leggen. Verwerkers realiseren daarmee zo’n dertig procent hoger rendement.”

 Redu-panel - Unifloor   Redu-Panel op houten vloer

Succesvol tenderen
Prijs en duurzaamheid, dat zijn meer dan ooit de twee belangrijkste thema’s bij opdrachtgevers. Op beide fronten scoort Redu-Panel uitstekend. Zo is de ondervloer zeer concurrerend qua prijs in vergelijking met alternatieven in de markt. Dat vergroot voor aannemers en vloerenbedrijven de kans op succes bij het inschrijven op tenders. Daarnaast past de ondervloer bij uitstek in het streven naar het verduurzamen van woningen dankzij het FSC-label. Redu-Panel is uit voorraad, desgewenst binnen 48 uur, te leveren.

Klik op de advertentie en vraag direct een gratis handstaal aan van Redu-Panel!

Redu-panel voor houten verdiepingsvloeren