Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Renovatie & Bouw - Efficiency blijft een belangrijk thema

Vaak is tijd een allesbepalende factor, zowel in een renovatie- als een nieuwbouwproject. Er is weinig tijd en ruimte waardoor je soms op zoek moet gaan naar nieuwe technieken en oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Eén van de problemen die Unifloor regelmatig vanuit de markt hoort is het snel ophogen van een vloer.

Een nieuw product dat hiervoor uitermate geschikt is, is Ecopearls®. Met Ecopearls® biedt Unifloor een egalisatiesysteem op natuurlijke basis voor het creëren van een stabiele ondergrond. Met dit product kunnen gemakkelijk onregelmatigheden en hoogteverschillen van 0-180 mm worden weggewerkt. Ook buizen of leidingen kunnen vakkundig worden weggewerkt. De verwerkers zijn erg enthousiast over dit product, omdat de Ecopearls® licht van gewicht zijn en zeer gemakkelijk in gebruik. Ze zijn resistent tegen schimmel en ongedierte en nagenoeg ongevoelig voor vocht.

Een ideale combinatie met onze renovatievloerplaten Redupanel®. Deze platen zijn steeds meer in opmars, omdat de verwerkers zelf direct de voordelen ervaren, zoals het formaat en het gewicht van de plaat. Het is dan ook geen verrassing dat bij steeds meer gespecialiseerde bouwgroothandels dit product te verkrijgen is.
Informeer naar Ecopearls® en Redupanel® via onze technisch adviseurs!