Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Unifloor Renovatiebeurs 2023 - Vraag hier uw kaarten aan

Geachte relatie,

Uitnodiging renovatiebeurs 2023

Op 23, 24 en 25 mei aanstaande zullen wij met een stand aanwezig zijn op de vakbeurs Renovatie & Transformatie in de Brabanthallen in Den Bosch.

Wij nodigen u van harte uit om onze stand B066 in hal 1 te bezoeken. We nemen graag de tijd om u te ontmoeten en te informeren.

Op onze stand kunt u kennismaken met onze innovatieve ondervloeroplossingen, waaronder Redu-Panel, Twin-Panel Base en Twin-Panel Acoustic. Redu-Panel is een dunne ondervloer van slechts 25 mm dik, terwijl Twin-Panel Base en Twin-Panel Acoustic speciaal zijn ontworpen voor optimale geluidsreductie. We vertellen u graag over de voordelen en toepassingen van deze ondervloeren en hoe ze bijdragen aan een comfortabele en geluidsarme omgeving.

Als gewaardeerde relatie kunt u de beurs gratis bezoeken door u vóór maandag 22 mei te registreren via deze link.

De vakbeurs Renovatie & Transformatie is sinds 2010 hét toonaangevende kennisplatform op het gebied van renovatie en transformatie. De beurs is geopend voor het publiek van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 mei, van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie over de beurs, het programma, de route en bereikbaarheid kunt u vinden op www.renovatiebeurs.nl.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de vakbeurs en u uitgebreid te informeren over onze hoogwaardige ondervloeroplossingen.

Met vriendelijke groet,

Team Unifloor