Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

NSG-certificering houten draagvloer

25-05-2018

Unifloor Underlay Systems B.V. deelt u trots mee dat wij als eerste ondervloer producent een NSG-certificering hebben ontvangen voor houten draagvloerconstructies. De producten die dit label mogen hanteren zijn; Renoboard® en EcoPearls® in combinatie met Jumpax® Strong, Jumpax® Nature en Redupax®.

Unifloor is ontzettend trots op dit resultaat. Dit onderstreept het vooruitstrevende karakter van Unifloor om ondervloeroplossingen te bieden die aan de behoeften van de markt voldoen. Zowel de NSG als Unifloor krijgen dagelijks vragen over 10 dB oplossingen voor houten draagvloerconstructies. Tot voor kort was hier nog geen gecertificeerde oplossing voor. Dit was voor Unifloor de belangrijkste drijfveer om haar producten door te ontwikkelen. Unifloor is de eerste producent met NSG-gecertificeerde ondervloeren voor houten draagvloerconstructies.

Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG) is de grondlegger van de 10 dB contactgeluidreductie eis in Nederland. NSG geeft 10 dB-labels en certificaten uit aan ondervloeren, die voldoen aan de strenge Europese eisen. 

Meer informatie over de NSG, de NSG-labels en certificaten vindt u terug op de website van Unifloor en op de websitevan de NSG: www.nsg.nl