Al meer dan 40 jaar is Unifloor B.V. te Deventer marktleider in Nederland

Willem-Jan Candel nieuwe directeur Unifloor

Met ingang van 1 februari 2019 is Willem-Jan Candel toegetreden als algemeen directeur van Unifloor B.V. Willem-Jan heeft ruim 30 jaar management- en verkoopervaring in diverse branches en organisaties. Bij Unifloor zal hij de komende jaren de focus leggen op de afzetgroei binnen zowel de nationale markt als de exportmarkten.

Gezien de forse groei van zowel Unifloor als Forest (beide vallende onder Bosgoed Holding) is het nu tijd om een organisatiewijziging door te voeren. Willem-Jan neemt het ‘stokje’ over van Gerco Morsink die daardoor zijn volledige aandacht kan geven aan de verdere (internationale) groei van de Forest Group bedrijven.

Over zijn nieuwe rol binnen Unifloor geeft Willem-Jan aan: “Als klant vindt u bij Unifloor passende ondervloer oplossingen voor elke vloersituatie. Ik maak kennis met een zeer professionele en kritische afzetmarkt. Samen met een gemotiveerd team van Unifloor medewerkers gaan we de relatie met onze klanten nog verder optimaliseren waarbij ‘duurzaamheid’ en ‘klanttevredenheid’ centraal staan. Ik kijk ernaar uit om bij gelegenheid persoonlijk kennis met u te maken!”

Wij wensen zowel Willem-Jan als Gerco veel succes in hun nieuwe uitdagende rol en vertrouwen erop de prettige samenwerking met u als klant te continueren.

V.l.n.r.: Willem-Jan Candel, Gerco Morsink